- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αυτό το Taco Bar θα γίνει το hot spot του καλοκαιριού
Μια μικρή μεξικάνικη όαση ξεφύτρωσε στην αυλή των TGI Fridays™
Το καλοκαίρι σε αυτή την πόλη είναι γεμάτο νόστιμες, αναπάντεχες εκπλήξεις. Μία όμως σε ταξιδεύει ως την άλλη άκρη του κόσμου. Και φέτος, για τρίτη χρονιά, το πλέον αγαπημένο pop-up Taco Bar που έγινε θεσμός από τα Fridays™, εμφανίζεται στη δροσερή αυλή της Κηφισιάς και υπόσχεται να σε μαγέψει μέσα από τα χρώματα, τα αρώματα και τις λαχταριστές γεύσεις της μεξικάνικης κουζίνας.
Κάθε Πέμπτη από τις 20.00 και μετά σε αυτό το νόστιμο Taco Bar μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου τρώγοντας όσα tacos και nachos αντέχεις, συνοδεύοντας ιδανικά με μία από τις φημισμένες Μαργαρίτες των TGI Fridays™!
Και το καλύτερο; Όλα αυτά μόνο με €15! Όσον αφορά αυτό το ακαταμάχητο κεφάλαιο «Margarita», πρέπει να σου πούμε ότι οι bartenders των TGI Fridays™ εκτός από την αγαπημένη και all time classic Fridays Margarita, ετοιμάζουν για εσένα τρεις ακόμα άκρως καλοκαιρινές…Fortune Ritas!
Η Exotic Rita έχει εξωτικά φρούτα και πεπόνι, η Peach Fresca Rita ροδάκινο και λάιμ, ενώ η Watermelon Rita ένα μοναδικό συνδυασμό από καρπούζι και πεπόνι. Προφανώς και η επιλογή είναι δύσκολη, αλλά μην το σκέφτεσαι πολύ…Και οι τρεις FortuneRitas ταιριάζουν εκπληκτικά με τα εντυπωσιακά tacos που φτιάχνονται επιτόπου στο Taco Bar. Λοιπόν; Πόσα λες να καταφέρεις να φας;
*Μάθε περισσότερα εδώ.
www.facebook.com/tgi.fridays.greece
www.instagram.com/tgifridaysgr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.