- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Οι πενήντα αποχρώσεις του ροζ-έ στις Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης
Τα δύο πρώτα βράδια του Ιουλίου, διάλεξαν η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου και το καλό εστιατόριο Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης για να αποθεώσουν το ροζέ κρασί, ένα κρασί που το κοινό δεν φαίνεται να τιμάει αρκετά στις επιλογές του παρότι οι Έλληνες οινοποιοί τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πολλά καλά στην κατηγορία. Έτσι, στον δροσερό κήπο του κηφισιώτικου εστιατορίου, την Δευτέρα και την Τρίτη, 1 και 2 Ιουλίου τα πιάτα έχουν έντονες ροζ αποχρώσεις αν κρίνουμε από το μενού που περιλαμβάνει τρουφάκια σολομού, γαριδάκια τραγανά με σάλτσα λάιμ, πατάτες με πάπρικα και σάλτσα ταραμά, ροζ πίτσα-πίτα έκπληξη, πένες all’ amatriciana ροζέ -μέχρι και το γλυκό θα είναι ροδόκρεμα με τριαντάφυλλο-, ενώ από ροζέ κρασιά θα υπάρχουν αυτά της Vinifera, του Κτήματος Χαρλαύτη, του Σιγάλα, του Τσάνταλη, του Τσέλεπου, η Τέχνη Αλυπίας. Το μενού είναι στα 26 ευρώ, στα κρασιά οι τιμές από 14-19 ευρώ το μπουκάλι, και 3-4 ευρώ το ποτήρι.
Λ. Κηφισίας 317, Κηφισιά, 2108001402
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.