- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ελληνικό club sandwich με γόπα στο Milos εστιατόριο!
Είναι από τα κορυφαία εστιατόρια τόσο στην Αθήνα όσο και σε διεθνές επίπεδο, με «παραρτήματα» σε Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας και Μαϊάμι που συλλέγουν συνεχώς βραβεία και διακρίσεις . Το Milos πρόσθεσε νέα πιάτα για το καλοκαίρι στο καλοκαιρινό του lunch menu, το οποίο μάλιστα μπορεί κάποιος να απολαύσει στην πολύ καλή τιμή των 27 ευρώ. Οι επιλογές πολλές, τα προϊόντα εποχικά, το μαγείρεμα αλλά και η παρουσίαση εξαιρετικά. Για να πάρετε μια ιδέα, κάποια από τα καινούργια πιάτα είναι μανιτάρια πλευρώτους μπουρδέτο με πατάτες τηγανητές, τσιπούρα τηγανητή αλιάδα για δεύτερο, κριθαράκι με ανθότυρο και χταπόδι, μοσχάρι με κάρρυ, μελιτζάνα και ρύζι basmati, club sandwich με γόπα...
Βας. Σοφίας 46, Χίλτον, 2107244400
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.