- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Λικέρ μαστίχας Enosis: Το συστατικό της μεσογειακής διατροφής
Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 500ml και 200ml
Λικέρ μαστίχας Enosis: Το ιδιαίτερο συστατικό της μεσογειακής διατροφής που μπορείτε να πιείτε παγωμένο σε σφηνάκι
Η μαστίχα Χίου, αυτό το μοναδικό δάκρυ με την ιδιαίτερη γεύση και άρωμα, αποτέλεσε ένα ιδιαίτερο συστατικό της μεσογειακής διατροφής στο πέρασμα του χρόνου, εκπροσωπώντας το πνεύμα του καλλιεργητή (the Grower’s Spirit) - μία ολόκληρη θεωρία που συνδέει την πίστη, την εργατικότητα, την τεχνογνωσία και τη μοναδικότητα. Όλα αυτά θα τα βρείτε σε μια μοναδική γεύση, δροσιστική, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, το αυθεντικό λικέρ μαστίχας, το οποίο κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 500ml και 200ml. Πιείτε το παγωμένο σε σφηνάκι.

Θα το βρείτε στο Mastiha Shop, Πανεπιστημίου 6 & Κριεζώτου, Σύνταγμα, 210 3632750, www.mastihashop.com και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη τη Ελλάδα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.