- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Παντοπωλείο Δροσόμελι
Η τροφή που σύμφωνα με το μύθο ανέθρεψε τον Δία, δίνει το όνομά της σ’ αυτό το παραδοσιακό παντοπωλείο το οποίο, φιλοξενώντας προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, θέλει να μας συστήσει ξανά παραδοσιακές γεύσεις αλλά και καλά κρυμμένα μυστικά της ελληνικής γης. Στα ράφια του θα βρείτε ορεκτικά με φαντασία, θαλασσινά εγχώριας αλιείας, πολλά αλλαντικά, όσπρια, παραδοσιακά ζυμαρικά, καθώς και γλυκά για κάθε στιγμή της ημέρας, όλα με αρώματα και μυρωδιές που θα σας ταξιδέψουν στην εποχή της αγνότητας και θα σας αποκαλύψουν το «γκουρμέ» πρόσωπο της παραδοσιακής Ελλάδας. Μαζί με όλα αυτά το Δροσομέλι διαθέτει και μια μοναδική ποικιλία βιολογικών προϊόντων χωρίς γλουτένη και ζάχαρη για εκείνους που θέλουν ή χρειάζεται να προσέξουν τη διατροφή τους. Αξίζει πραγματικά τον κόπο να το επισκεφθείτε.
Χαριλάου Τρικούπη 157, Κηφισιά, 210 8071562
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.