Θεματα

Ida Frosk: Tost art

Τέχνη με ζαμπόν & κασέρι (και άλλα υλικά)

45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42231-89120.jpg

Ida Skivenes aka Ida Frosk: νορβηγίδα σεφ που, αφού ανανέωσε την κουζίνα της σκανδιναβικής χώρας με τη φαντασία και τις δημιουργίες της, αποφάσισε στον ελεύθερο χρόνο της να διασκεδάσει. Τον περασμένο Ιούνιο έγινε instagrammer και παρατηρώντας τους χρήστες να φωτογραφίζουν το φαγητό τους πριν το χλαπακιάσουν, σκέφτηκε να κάνει το ίδιο, δίνοντας ωστόσο μια εσάνς πραγματικής τέχνης στα τοστ της. Κοινώς «ζωγραφίζει» πάνω τους έργα όλων των πολύ μεγάλων εικαστικών του παρελθόντος, χρησιμοποιώντας φρούτα, μαρμελάδες, γιαούρτια, φιστικοβούτυρο, ξηρούς καρπούς, σαλατικά και ό,τι τέλος πάντων υπάρχει στο ψυγείο και τα ράφια της. Και το ερώτημα που προκύπτει: Πώς τρως έναν Νταλί; (σου πάει η καρδιά;)

n

René Magritte, The Son of Man


n

Jackson Pollock, Convergence


n

Edvard Munch, The Scream


n

Andrew Wyeth, Christina's World


n

Frida Kahlo, Self Portrait Dedicated to Dr Eloesser


n

Claude Monet, Bridge over a Pond of Water Lilies


n

Edvard Munch, Girls on the Jetty


n

Pablo Picasso, Marie-Thérèse Leaning on One Elbow


n

Vincent Van Gogh, Sunflowers


n

Salvador Dalí, The Persistence of Memory


n

Johannes Vermeer, Girl with a Pearl Earring

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεμούνδος
Ρεμούνδος: O πολυσυζητημένος φούρνος της Κυψέλης, μύρισε Χριστούγεννα

Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες

Τυριά Βούτυρα ΚΑΡΑΤΖΑ
Τυριά Βούτυρα ΚΑΡΑΤΖΑ: Τα εκλεκτότερα της Ελλάδας

Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY