Θεματα

Modern Art Desserts

Ένας Μοντριάν σκέτη γλύκα!

45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41570-88011.JPG

Είναι αστέρι και στη ζαχαροπλαστική και στην τέχνη. Η Caitlin Freeman, σεφ γλυκών στο καφέ του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο της “Modern Art Desserts”, ενώ στο βίντεο μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μια τούρτα Μοντριάν! 

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.