Θεματα

Ημέρες Γαστρονομίας - Ονομασία Προέλευσης Ελληνική

Στις 24, 25 και 26 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41280-87614.jpg

Στο Μουσείο Μπενάκη, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού διοργανώνονται στις 24, 25 και 26 Μαΐου οι «Ημέρες Γαστρονομίας - Ονομασία Προέλευσης Ελληνική».

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση δίνεται η δυνατότητα συνάντησης όλων όσων ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της γαστρονομίας (παραγωγών, δημιουργών, chefs, φορέων, κοινοτήτων, Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, γευσιγνωστών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, σχεδιαστών πολιτικής κλπ.). Νέοι δημιουργοί, φρέσκιες ιδέες και προϊόντα θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν και να συζητηθούν.

Οι «Ημέρες Γαστρονομίας - Ονομασία Προέλευσης Ελληνική» τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, διοργανώνονται από τη Reason to: -φορέα προώθησης πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης- σε συνεργασία με τη Food Concepts και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του Μουσείου Μπενάκη και του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. Το πρόγραμμα αυτό θα φιλοξενείται στους χώρους του αίθριου, του αμφιθεάτρου και του φουαγιέ του Μουσείου Μπενάκη.

Μουσείο Μπενάκη – Πειραιώς 138

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ