- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι φανατικοί της πελοποννησιακής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δείπνα για 2 στο εστιατόριο «Μάνη Μάνη» από την Τρίτη 14 Μαΐου έως και την Τρίτη 4 Ιουνίου. Το εστιατόριο μετά από κλήρωση θα επιλέξει τα 20 άτομα που θα επιλεγούν για να απολάυσουν το μενού «Μάνη Μάνη», «προτιμώ».
Επιπλέον, οι λάτρεις της μαγειρικής μπορούν να δουν τη συνταγή τους στο νέο μενού του εστιατορίου, στέλνοντας τις δικές τους συνταγές ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Μετά την αξιολόγησή τους από τον Αλέξανδρο Φουρούλη μία συνταγή θα επιλεγεί για α εμφανίζεται στο νέο μενού του εστιατορίου.

Το μενού Μάνη Μάνη «προτιμώ» περιλαμβάνει:
Σπιτικές ραβιόλες με φέτα σε σάλτσα από μπριάμ λαχανικών, Φάβα «αλλιώτικη» με καραμελώμενα κρεμμύδια, Γλυκιά πράσινη με κατίκι Δομοκού, μανιάτικα ξερά σύκα και vinaigrette με μέλι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού ή Ανάμικτη με λάχανο, σταφίδες και vinaigrette ξινόμηλου, Χυλοπίτες με κοτόπουλο, φινόκιο, λιαστή τομάτα & φρέσκο βασιλικό ή Κριθαρότο με τρία είδη μανιταριών& μπισκότο κεφαλογραβιέρας ή Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, πίτα & σάλτσα πικάντικου γιαουρτιού, Πορτοκαλόπιτα τραγανή με παγωτό γιαούρτι (το Μάνη Μάνη «προτιμώ» ισχύει για δυο άτομα)
Κάντε Like στη σελίδα του «Mάνη Μάνη» στο Facebook , συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για τα δείπνα και αν πιστεύετε στη δημιουργικότητά σας ανεβάστε τη δική σας συνταγή.
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 15.00 – 00.00, Σάββατο 13.00 – 00.30, Κυριακή 13.00 – 18.00
Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, τηλ. 210 9218180
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι λένε οι διατροφολόγοι
Η συζήτηση πήρε νέα ώθηση μετά τη μεγάλη έξαρση κυκλοσπορίασης στις ΗΠΑ
Γίνονται σε λίγα λεπτά με τα ωραία λαχανικά του καλοκαιριού
Η γενέτειρα του Αριστοτέλη είναι ένα μέρος πλούσιο σε ιστορία, φυσική ομορφιά και καλό φαγητό
Τα μυστικά της επιτυχίας για το λατρεμένο λαδερό του καλοκαιριού
To γκουρμεδοκαλόκαιρο στη Βουρβουρού
Μια παλιά συσκευασία δίνει την απάντηση
40 μεζέδες στην τοπική τους διάλεκτο και η μετάφρασή τους
Υπάρχουν πολλές μπουγάτσες αλλά καμία δεν φτάνει σε φήμη, εμφάνιση και νοστιμιά τη Σερραϊκή μπουγάτσα
Για εσένα που ξέμεινες στην πρωτεύουσα τον Αύγουστο, σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις
Ραντεβού στο Κλημέντι Κορινθίας για το The Dark Side of the Γρουν!
Το Aegean Cuisine ενώνει παραγωγούς, σεφ και εστιατόρια σε ένα δίκτυο που μετατρέπει την τοπική γαστρονομία σε εμπειρία, μνήμη και μέλλον
Υπάρχει τσίρος όπως αυτός που κυκλοφορούσε άνετος ως τη δεκαετία του ’90 ή τον έφαγε η εξέλιξη και τον έκανε σκουμπρί;
Η Σκάλα Καλλονής υποδέχεται τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού με γαστρονομικές δράσεις, μουσική, πολιτιστικά δρώμενα και πρωταγωνίστρια τη σαρδέλα
Ταξίδι καλοκαιρινό στο πανέμορφο «Mamma mia» νησί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.