- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι φανατικοί της πελοποννησιακής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δείπνα για 2 στο εστιατόριο «Μάνη Μάνη» από την Τρίτη 14 Μαΐου έως και την Τρίτη 4 Ιουνίου. Το εστιατόριο μετά από κλήρωση θα επιλέξει τα 20 άτομα που θα επιλεγούν για να απολάυσουν το μενού «Μάνη Μάνη», «προτιμώ».
Επιπλέον, οι λάτρεις της μαγειρικής μπορούν να δουν τη συνταγή τους στο νέο μενού του εστιατορίου, στέλνοντας τις δικές τους συνταγές ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Μετά την αξιολόγησή τους από τον Αλέξανδρο Φουρούλη μία συνταγή θα επιλεγεί για α εμφανίζεται στο νέο μενού του εστιατορίου.
Το μενού Μάνη Μάνη «προτιμώ» περιλαμβάνει:
Σπιτικές ραβιόλες με φέτα σε σάλτσα από μπριάμ λαχανικών, Φάβα «αλλιώτικη» με καραμελώμενα κρεμμύδια, Γλυκιά πράσινη με κατίκι Δομοκού, μανιάτικα ξερά σύκα και vinaigrette με μέλι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού ή Ανάμικτη με λάχανο, σταφίδες και vinaigrette ξινόμηλου, Χυλοπίτες με κοτόπουλο, φινόκιο, λιαστή τομάτα & φρέσκο βασιλικό ή Κριθαρότο με τρία είδη μανιταριών& μπισκότο κεφαλογραβιέρας ή Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, πίτα & σάλτσα πικάντικου γιαουρτιού, Πορτοκαλόπιτα τραγανή με παγωτό γιαούρτι (το Μάνη Μάνη «προτιμώ» ισχύει για δυο άτομα)
Κάντε Like στη σελίδα του «Mάνη Μάνη» στο Facebook , συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για τα δείπνα και αν πιστεύετε στη δημιουργικότητά σας ανεβάστε τη δική σας συνταγή.
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 15.00 – 00.00, Σάββατο 13.00 – 00.30, Κυριακή 13.00 – 18.00
Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, τηλ. 210 9218180
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.