- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το κτήμα κυρ Γιάννη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες», που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου, διοργανώνει ένα διήμερο αφιερωμένο στην ύπαιθρο και τη γαστρονομία της Νάουσας.
Άν πάτε, θα παρακολουθήσετε έναν αγώνα ορεινής ποδηλασίας 4 ωρών (!), θα απολαύσετε τα τοπικά εδέσματα, τον αμπελώνα και τα κρασιά του Κτήματος. Τα έσοδα από τον αγώνα, που είναι σχεδιασμένος από τον κ. Θωμά Μήττα, διευθυντή εγκατάστασης ορεινής ποδηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σχολείου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Νάουσας.
Θα ακολουθήσει μια σειρά από εκδηλώσεις, όπως έκθεση φωτογραφίας με θέμα το ποδήλατο, σεμινάρια σχετικά με το ποδήλατο, την υγεία και το κρασί, ενώ θα υπάρχουν και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς επισκέπτες.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή Ποδηλατοδράσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.