- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πού θα πιεις τέλειες Μαργαρίτες με €2
Τα TGI Fridays γίνονται 20 χρονών και το γιορτάζουν με νόστιμες εκπλήξεις και ακόμα περισσότερες μαργαρίτες
Το πιστεύεις ότι πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από τότε που η εβδομάδα γέμισε Παρασκευές; Μοιάζει απίστευτο, αλλά έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια από τότε που φάγαμε για πρώτη φορά τα signature burgers των TGI Fridays και πρωτοήπιαμε αυτές τις θρυλικές μαργαρίτες.
Ήταν 8 Δεκεμβρίου το 1997 όταν το πρώτο TGI Fridays άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία Κεφαλαρίου (Κολοκοτρώνη 35) και άρχισε να μοιράζει χαμόγελα. Για να γιορτάσει όμως τα 20α του γενέθλια, επέλεξε το πιο ξεχωριστό χαμόγελο απ’ όλα: το Χαμόγελο του Παιδιού. Στις 7 Δεκεμβρίου, στις 20.30 ακριβώς, το μεγάλο party επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε πρώτη φορά. Στα TGI Fridays στο Κεφαλάρι το party έχει…καλούς σκοπούς και επιλέγει για οικοδεσπότη τον τρομερό stand up comedian Κώστα Μαλιάτση!
Η είσοδος στο stand-up comedy πάρτι είναι €10 με ποτό και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του παιδιού. Μάλιστα μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας στο 1ο επίπεδο του The Mall Athens, από το περίπτερο που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το καλύτερο (προφανώς και) σας το κράτησα για το τέλος. Στις 7 Δεκεμβρίου εκτός από το κεφάτο πάρτι που θα γίνει στο Κεφαλάρι, θα υπάρχει και μία ακόμη έκπληξη. Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays της πόλης, οι Μαργαρίτες που αγαπήσαμε από τις 18.00 και μετά θα κοστίζουν μόλις €2! Χρόνια πολλά TGI Fridays!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.