- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μανιταροφαγία και καλά κρασιά στο Καλλίστη Γεύσις
Με θεματικές βραδιές και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα
Εστιατόριο με μεγάλη προσήλωση στην νέα ελληνική κουζίνα και με τις σεφ Ευδοκία Φυλακούρη και Νίκη Τρέσσου να μαγειρεύουν εξαιρετικά, το Καλλίστη Γεύσις διοργανώνει συχνά θεματικές βραδιές με πρωταγωνιστές ποιοτικά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή 26 Απριλίου καταπιάνονται με τα μανιτάρια της ευβοϊκής εταιρίας Δίρφυς και συνθέτουν ένα δημιουργικό μενού που «μυρίζει» άνοιξη. Μαζί και τέσσερα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου.
Όσοι δηλώνετε λάτρεις του πεντανόστιμου μήκυτα και των πολλών παραλλαγών του θα απολαύσετε πλούσιες γεύσεις όπως σούπα βελουτέ με μαύρες τρομπέτες και μαύρη τρούφα, φρέσκα πλευρώτους στη σχάρα σε μαρινάδα λεντινούλας με ούζο και κουρκουμά, κοτόπουλο με σιτάκε και βούτυρο λευκής τρούφας, στριφτάρια με baby πλευρώτους και πορτσίνι, μέχρι και μους σοκολάτας με ανθό αλατιού αρωματισμένου με μαύρη τρούφα αλλά και παγωτό με γλυκό κουταλιού κανθαρέλλα και γαλλικό καφέ με γανόδερμα (είδος μανιταριού γνωστό και σαν «μανιτάρι της αθανασίας» για τις θεραπευτικές του ιδιότητες). Η τιμή του μενού είναι 29 ευρώ, η προσέλευση είναι στις 9.30.
Καλλίστη Γεύσις Ασκληπιού 137 τηλ 210.6453179 Parking Ιπποκράτους 110 (5 €)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.