Skinos Mastiha Spirit, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αρέσει πολύ, βραβεύεται
Είναι πολύ…ανεβαστικό μέσα στον καιρό της κρίσης να ακούς ευχάριστα νέα για τα ελληνικά προϊόντα. Τα οποία φαίνεται πως τώρα περισσότερο παρά ποτέ επιδιώκουν όχι μόνο να κατακτήσουν την μικρή ελληνική αγορά αλλά να επεκταθούν και διεθνώς. Ο λόγος, σήμερα, για το Skinos Mastiha Spirit που παράγεται με βάση μια παλιά συνταγή από την γενέτειρά του τη Χίο και είναι το λικέρ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο στις εξαγωγές. Πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία Liquers σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως τον San Francisco World Spirits Competition.
Για να πάρετε μια ιδέα του πόσο σημαντική είναι αυτή η διάκριση αρκεί να πούμε πως στο SFWSC συμμετείχαν 34 gurus – εμπειρογνώμονες για κριτές, παραγωγοί και εταιρείες από 63 χώρες, 85 διαφορετικές κατηγορίες και 1.407 διαφορετικά spirits, μεταξύ αυτών μερικά πολύ γνωστά διεθνή σήματα! Είναι ακόμη εντυπωσιακό το ότι ο Skinos που εκφράζει ιδανικά το lifestyle της Μεσογείου, πίνεται παγωμένος σαν χωνευτικό ή σαν long drink στην μπάρα ενός κοσμοπολίτικου μπαρ, ήδη αγαπιέται από τους θαμώνες των πιο διάσημων bars του κόσμου ενώ ένα νέο concept, το Mediterranean Cocktailing, κατακτά τη δική του θέση στο διεθνές στερέωμα του bartending.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.