- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Την Τετάρτη ο καφές σου είναι κερασμένος από τα Starbucks
Τα Starbucks γιορτάζουν τα 15 χρόνια λειτουργίας τους με πολλές εκπλήξεις
Θυμάσαι ακόμα την πρώτη μέρα που ήπιες Frappuccino Caramel ή εκείνο το απόγευμα που κράτησες το κυπελλάκι με την πράσινη γοργόνα; Μπορεί να μην το πιστέψεις, αλλά από τότε έχουν περάσει κιόλας 15 χρόνια! Ναι, μοιάζει σαν να ήταν χθες, αλλά φέτος τα Starbucks συμπληρώνουν 15 χρόνια λειτουργίας. Και το γιορτάζουν με πολλές εκπλήξεις και μπόλικο καφέ.
Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου το πρόγραμμα έχει γευσιγνωσία καφέ, η οποία και θα διεξάγεται στα καταστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στις 17.00 τα Starbucks θα σβήσουν τα κεράκια της τούρτας τους και θα μοιράσουν μικρές εκπλήξεις. Την ίδια μέρα, το πρώτο κατάστημα Starbucks που άνοιξε στην Ελλάδα (σ. σ. αυτό στην Κοραή) θα διαθέσει όλα τα έσοδα της 24ης Οκτωβρίου στα Παιδικά Χωριά SOS.
Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου είναι η καλύτερη μέρα για όλους εμάς που αγαπάμε τον καφέ, μιας που όλα τα καταστήματα Starbucks κερνούν τον καφέ* μας! Αυτό και αν είναι ωραίο πρωινό ξύπνημα!
*Σημείωση: Το Κέρασμα αφορά σε Espresso μονό ή διπλό, ζεστό ή κρύο Americano, ζεστό Cappuccino και αντιστοιχεί 1 καφές μεγέθους tall σε κάθε πελάτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.