- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έχεις βρει τα πιο κολασμένα παγωτά της Αθήνας;
Καλοκαίρι χωρίς παγωτό απλά δεν είναι καλοκαίρι. Τελεία και τριμμένο μπισκότο.
Αν αναζητάς το ένα και μοναδικό, το παγωτό εκείνο που θα σε κάνει να κολλήσεις για πάντα, πρόσθεσε στη λίστα αναζήτησης και αυτά τα δύο παγωμένα θαύματα:
Zuccherino

Το λες και γεμίζει το στόμα σου, φαντάσου τι έχει να γίνει όταν το φας κιόλας. Με περισσότερες από 100 γεύσεις χειροποίητου παγωτού που ξεκινούν από τις κλασσικές και φτάνουν μέχρι την πάστα φλώρα και το death by chocolate (θάνατος από σοκολάτα, ωιμέ!), αποκλείεται να μην βρεις αυτή που θα σε κάνει να λιγοθυμήσεις. Όλα τα παγωτά φτιάχνονται με φρέσκο γάλα και μόνο, χωρίς συντηρητικά και περιττές θερμίδες και αν θες μπαίνουν σε χωνάκια…red velvet (ναι, λέω αλήθεια). Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, 210 3213015, www.zuccherino.gr, Fb: Zuccherino Ζαχαροπλαστείο
Buffala Gelato

Σκέψου μια φρεσκοψημένη χειροποίητη βάφλα που μόλις ξεφουρνίστηκε και σου σπάει τη μύτη. Φαντάσου την να διπλώνεται σε χωνάκι και να γεμίζει με δύο, τρεις, (τέσσερις;) μπάλες παγωτού που φτιάχτηκαν με βουβαλίσιο γάλα. Από πάνω εννοείται πως ρέει καυτή πραλίνα φουντουκιού. Το γράφω και θέλω να βάλω τα κλάματα. Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα, 210 8946000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.