- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μέτρα τους χαρταετούς της πόλης και απόλαυσε τον μπουφέ του St. George Lycabettus
Ο λόφος του Λυκαβηττού είναι ένα από τα στάνταρ σημεία που από παλιά κατευθύνονται οι Αθηναίοι για το πέταγμα του χαρταετού (…το άλλο είναι ο λόφος του Φιλοπάππου). Αν ξεμείνετε στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, ακριβώς από… κάτω μπορεί να είναι το ξενοδοχείο St. George Lycabettus που θα σας προσφέρει τις σαρακοστιανές νοστιμιές όσο εσείς θα μετράτε πόσοι χαρταετοί ανέβηκαν φέτος στον ουρανό της Αθήνας με το βλέμμα να πιάνει από Παρθενώνα μέχρι Σαρωνικό.
Ο σεφ Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ με λαγάνες χειροποίητες, ριζότο με φρέσκα κτένια, μπακαλιάρο τηγανητό με κρούστα μαϊντανού, σκουμπρί πιπεράτο, μύδια με ούζο, φακές με κάππαρη, μαύρα φασόλια με τσίλι, σαλάτα με κουκιά, ψητά σπαράγγια και άλλα. Η τιμή είναι 33 ευρώ το άτομο και στα παιδιά (που παιδαγωγοί- animateurs θα τα απασχολούν με παιχνίδια και κατασκευές χαρταετών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο) θα υπάρχει έκπτωση 30%.
Για κρατήσεις: 210 7416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.