- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Άνοιξε και έγινε πάταγος. Κομψό, υπέροχο, πρωτοποριακό είναι το στολίδι της πόλης. Το λατρεύουμε γιατί έχει κάθε μήνα δεκάδες δωρεάν δραστηριότητες για όλους, γιατί μπορείς να κάνεις ατελείωτες βόλτες, να γνωρίσεις τα πιο χαρακτηριστικά φυτά της ελληνικής υπαίθρου, να παρακολουθήσεις συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής ή να πιεις ένα καφέ με θέα το απέραντο μπλε. Το ΚΠΙΣΝ είναι απλά υπέροχο. Όμως κάτι του λείπει.

Στον αρχικό σχεδιασμό περιλαμβανόταν εστιατόρια και καφέ. Για μήνες όμως λειτουργούσαν μόνο δύο καντίνες και μία καφετέρια δίπλα στο καινούργιο κολυμβητήριο. «Πότε θα ανοίξουν;» ρωτούσαμε. «Σύντομα», μας απαντούσαν.
Ώσπου τα νέα ήρθαν και είναι ευχάριστα. Το Canal Café πάνω ακριβώς στην αρχή του Καναλιού στο ΚΠΙΣΝ πρόκειται να αναλάβει το γνωστό It της Σκουφά, με minimal αισθητική και μια δημιουργική γαστρονομική πρόταση, απόλυτα εναρμονισμένη με τη λογική του ΚΠΙΣΝ και τη φιλοσοφία του It.

Και ακόμη μία έκπληξη: το μενού του Canal Café έχει επιμεληθεί ο σεφ Ανδρέας Λαγός, ο οποίος είχε άλλωστε φροντίσει και το αρχικό μενού του It όταν πρωτοάνοιξε στο Κολωνάκι. Η λογική είναι και εδώ η ίδια: αγνές πρώτες ύλες, καθαρές γεύσεις, απλές και ισορροπημένες συνταγές με φρέσκα και εποχικά υλικά. Περισσότερα θα σας πούμε πολύ (μα πολύ!) σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.