- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στα πάνω τους οι τοπικές κουζίνες, κουζίνα της Αρκαδίας στο Αίγλη Εστιατόριο
Στα πλαίσια του «Όλη η Ελλάδα στο πιάτο»
Στα πλαίσια του «Όλη η Ελλάδα στο πιάτο» η Αίγλη συνεχίζει τα γαστριμαργικά αφιερώματα σε τοπικές κουζίνες. Έτσι, από τις 12 έως τις 19 Μαρτίου, η Τασία Μηλιώνη, μαγείρισσα στο εστιατόριο του πολυχώρου «Αρκαδιανή», (με έδρα το χωριό Ψάρι Γορτυνίας), παρέα με τον σεφ Μάκη Κοντοκώστα του εστιατορίου και σε συνεργασία με τη βιοτεχνία παραδοσιακών γλυκών & ζυμαρικών, «Αρκαδιανή», παρουσιάζουν ένα μενού που θα συνδυάσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της Αρκαδίας, όπως τραχανοκεφτέδες, καρυδομπουκιές και σκαλτσουνάκια γεμιστά με καρύδια και μέλι, σαλάτα με δύο λάχανα και ξερά σύκα γεμιστά με καρύδι , κόκορα με χυλοπίτες "σπιρτάκι", καρυδόπιτα με γλυκό του κουταλιού περγαμόντο. Την παρουσίαση θα κάνει η food editor Ελένη Ψυχούλη και το μενού ( 5 πιάτα με 3 ποτήρια κρασί / άτομο) είναι στην τιμή των 25,00€/ άτομο.
Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364, 210.33.69.300, Ελεύθερο παρκινγκ.
Καθημερινά, βράδυ (20:00-01:00) –Σάββατο & Κυριακή και Μεσημέρι, Δευτέρα Κλειστά
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.