- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Αυτή η Σβούρα κάνει το πιο νόστιμο πάρτι!
Mexican Street Food& Tequila Cocktails στην Κόκκινη Σβούρα
Είναι μια σβούρα που δεν κάθεται ήσυχη ούτε στιγμή! Όλο στριφογυρίζει και κατεβάζει καινούργιες ιδέες. Ιδέες νόστιμες και ξεσηκωτικές. Κι εμείς άλλο που δεν θέλαμε να πάμε μια βόλτα στο δροσερό Χαλάνδρι και να στριφογυρίσουμε με τη σειρά μας στην καταπράσινη και καλοκαιρινή αυλή της. Μια αφορμή για βόλτα που περιλαμβάνει street food και cocktails μέχρι το πρωί.
Κάθε τρίτη Πέμπτη του μήνα (ναι, μια τέτοια είναι σήμερα), η Κόκκινη Σβούρα διοργανώνει σειρά από events που συνδυάζουν street food από όλο τον κόσμο με cocktails εμπνευσμένα από το εθνικό ποτό της τιμώμενης κάθε φορά χώρας. Σήμερα, 22 Ιουνίου και ώρα 21.00 η αρχή γίνεται με Mexican Street Food και Tequila Cocktails. Tacos, burritos, nachos και άλλες νοστιμιές θα γυρνάνε στην αυλή της Κόκκινης Σβούρας, τα Cocktails θα έχουν βάση την τεκίλα, ενώ rumba και cumbia μουσικές θα δίνουν τον ρυθμό.
Τον επόμενο μήνα το ταξίδι συνεχίζεται στη Λατινική Αμερική και στα cocktails με βάση το ρούμι. Τα Street Foods& Cocktails events θα συνεχιστούν μέχρι τον Οκτώβρη, οπότε μείνετε συντονισμένοι και…ετοιμοπόλεμοι!
Αγ. Γεωργίου 17, Χαλάνδρι, 211 0125454, Fb: Κόκκινη Σβούρα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.