- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Καλοκαίριασε, είναι γεγονός. Γεγονός είναι επίσης ότι μας ενοχλούν οι γόβες, μας πνίγει η γραβάτα, μας βαραίνει ο χαρτοφύλακας, έχουμε τάσεις φυγής, σκεφτόμαστε παραλίες, θάλασσες και ακτές. Αλλά χτυπάνε τα τηλέφωνα, πέφτουν τα χρηματιστήρια, ανεβαίνουν τα επιτόκια, ανοίγουν οι αγορές, κλείνουν οι συμφωνίες. Πόσο ζηλεύω αυτούς τους τραπεζίτες που το τόλμησαν, και φέτος θα δουλεύουν με τα κοκτέιλ στα χέρια βουτώντας στα καταγάλανα νερά… Όχι δεν τρελάθηκα εγώ, το αφεντικό τρελάθηκε και φέρνει το αγαπημένο στέκι της Κολοκοτρώνη, το The Bank Job, που αλλού; Μα στο Nalu!
Mε ένα Pop Up Bar εμπνευσμένο από την απόδραση ενός υπαλλήλου τράπεζας που καταφέρνει να ληστέψει το γεμάτο θησαυροφυλάκιο και να ζήσει την απόλυτη καλοκαιρινή περιπέτεια. Από τις 11 Μαΐου, με έδρα το αγαπημένο Nalu στον Άλιμο και φόντο τα ασύλληπτα φωτογενή ηλιοβασιλέματα του, το γνωστό bar του κέντρου στήνει ένα Bar με την υπογραφή και τις σφραγίδες του και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τα εμπνευσμένα από μια καλοκαιρινή απόδραση κοκτέιλ του.

Το The Bank Job Escape εμπνέεται από γνωστές ιστορίες καταδίωξης και απόδρασης, την pulp αστυνομική λογοτεχνία και τις ακτές που λούζονται από ήλιο. Και μας παρουσιάζει ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 13 θεματικά κοκτέιλ! Όλα τους ξετυλίγουν μια περιπέτεια η οποία ξεκινάει με το The Bank Job Escape και gin, ρούμια, φρούτα του δάσους αλλά και του πάθους. Και συνεχίζει με καρύδες (πολύ σουξέ φέτος!), aperol, ginger, βότκες, μαστίχες, τολμηρούς συνδυασμούς, χρώματα και αρώματα που θα αναμειχθούν και θα μας ταξιδέψουν σε άλλη γη άλλα μέρη…
Όνειρο;

Nalu: Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος, 210 9880990
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.