Το καινούργιο πόστο θέλει να λέγεται καφενείο-ρακάδικο υποδηλώνοντας έτσι και τη χαλαρή του ατμόσφαιρα αλλά και τις πολύ χαμηλές του τιμές. Έχει ανοίξει περίπου 15 μέρες και είναι αδελφό με τον γνωστό Σκούφια (που άλλαξε θέση και από τη Μεγάλου Βασιλείου στου Ρουφ μεταφέρθηκε στην Τρώων στα Πετράλωνα), αλλά και με τον Σαλό Λαγό, επίσης στα Πετράλωνα. Ανοίγει κάθε μέρα από τις 10 το πρωί και σερβίρει καφέδες, ροφήματα, γλυκά και σαντουιτσάκια, και συνεχίζει με ρακές, ποτά, κρασιά εμφιαλωμένα σε πολύ καλές τιμές και πιάτα όπως χοιρινό ρολό φούρνου, πίτες, ποικιλίες 2 ατόμων (7 ευρώ των 2 και 12 των 4 ατόμων) και άλλα νόστιμα της ελληνικής μαμαδίσιας κουζίνας. Ο χώρος του μέσα είναι πολύ απλός-πατώματα από παλιό μωσαϊκό, καρέκλες και τραπέζια καφενείου, ένας…στραβός καθρέφτης στον ένα τοίχο κι ένα ψυγείο βγαλμένο από παλιά ελληνική ταινία-, αλλά μαθαίνουμε ότι μόλις ανοίξει ο καιρός θα βγάλει τραπεζάκια έξω και απέναντι στο Βατραχονήσι.
Αμύντα 12 Πλ. Προσκόπων, τηλ. 210 7219.254
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.