- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διονύσια, 100 οινοποιεία στο Ζάππειο!
Το κρασί και οι ελληνικοί αμπελώνες έχουν την τιμητική τους το τριήμερο που αρχίζει από σήμερα Παρασκευή 8/2 και συνεχίζεται Σάββατο και Κυριακή 9 και 10/2 στο Ζάππειο Μέγαρο. Συμμετέχουν 100 οινοποιεία και το εισιτήριο που κοστίζει 10 ευρώ περιλαμβάνει αναμνηστικά δώρα, κατάλογο με στοιχεία όλων όσων συμμετέχουν, μία συλλεκτική καρφίτσα (pin) που επιτρέπει στο κοινό να επισκεφθεί όσες φορές θέλει την έκθεση στη διάρκεια του τριημέρου, καθώς και το δικαίωμα να πάρει μέρος στα δωρεάν σεμινάρια γευσιγνωσίας που θα γίνουν (δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, ο αριθμός είναι περιορισμένος).
Μια καλή ευκαιρία για να γνωριστούμε με τα ελληνικά κρασιά, τους οινοποιούς, τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και να δούμε και να γευτούμε κάποια πολύ καλά κρασιά του παγκόσμιου αμπελώνα. Φέτος μπορείτε και να παραγγείλετε όποια κρασιά θέλετε σε τιμές οινοποιείου και αφού δώσετε μικρή προκαταβολή να σας σταλούν στο σπίτι με δωρεάν παράδοση. Ώρες λειτουργίας Παρασκευή 16.00-22.00, Σάββατο & Κυριακή 11.00-20.00. πληροφορίες www.dionysia.gr, τηλ. 2107660560
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.