- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τσάι και συμπάθεια τον Φεβρουάριο στο ΝJV Athens Plaza
Μια μέρα που το κρύο τσούζει, βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης, και θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα συνήθη, πήγαινε στο Plaza Café, που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza και απόλαυσε ένα (ή και περισσότερα) φλιτζάνι μυρωδάτου τσαγιού.
Apple ginger με κομμάτια μήλου, ζαχαρωμένα κομμάτια παπάγια, τζίντζερ, κομμάτια από χαρούπι, πέταλα τριαντάφυλλου και φύλλα μούρων, fruit mélange με ιβίσκο, πέταλα από τριαντάφυλλο, κομμάτια μήλου, σταφύλι, ώριμα μούρα, αμύγδαλα, κανέλα, κομμάτια από ζαχαρωμένο ανανά – μάνγκο και παπάγια, γαρύφαλλο, φλούδες κίτρου, βατόμουρα και μαύρη σταφίδα ή cream caramel με το φημισμένο Rooitea της Ν. Αφρικής χωρίς καφεΐνη με κρεμώδη γεύση καραμέλας, είναι μερικές από τις 12 καινούργιες γεύσεις τσαγιών που μπορείς να χαρείς. Μαζί μπορείς να απολαύσεις και ένα πλατό με γλυκές και αλμυρές γεύσεις για δύο άτομα, μαζί και τα τσαγάκια, στην τιμή των 19 ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.