- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Milos: Από τη φύση, στο πιάτο. Τα άγρια χόρτα και όσα δεν ξέρεις γι αυτά
Ποιο είναι το χορταρικό που κάνει το τέλειο φρικασέ;
Ποιο είναι το χορταρικό που κάνει το τέλειο φρικασέ; Τι μυρωδικά νοστιμεύουν τη σπανακόπιτα; Τρώγεται το κουφολάχανο; Ποια εποχή μαζεύω ζοχούς και αγριοκάροτα; Να τα βράσω τα χόρτα που μάζεψα προχτές στην εκδρομή στο Μαρκόπουλο ή…θα δω τα ραδίκια ανάποδα; Το εστιατόριο Milos και το «Ραδίκι» διοργανώνουν Παρασκευή και Σάββατο 18 και 19 Ιανουαρίου ένα ολοήμερο αφιέρωμα με θέμα «Από τη φύση, στο πιάτο μας».
Δηλαδή, μία περιήγηση στα είδη των άγριων χορταρικών της ελληνικής γης με τον chef του εστιατορίου Milos Περικλή Κοσκινά και τον «τροφοσυλλέκτη» Σωτήρη Λυμπερόπουλο, (βλέπε radiki.gr) να λύνουν απορίες, να δείχνουν τρόπους μαγειρέματος δεκάδων ειδών χορταρικών, αλλά και τον τρόπο για να τα καταναλώνουμε.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και οι ώρες προσέλευσης 13.00μ.μ.-16.30μμ και 20.00μμ-23.00μμ
Βας. Σοφίας 46, (ξενοδοχείο Hilton), τηλ.: 210 7244400
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.