- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ciao bella
Είναι Ιταλίδα, όχι απ’ την Κυψέλη, μα από το Μιλάνο, είναι ζεστή, φρέσκια, τραγανή, αχνιστή, αυθεντική, θα τη λατρέψεις
Είναι Ιταλίδα, όχι απ’ την Κυψέλη, μα από το Μιλάνο, είναι ζεστή, φρέσκια, τραγανή, αχνιστή, αυθεντική, θα τη λατρέψεις. Είναι η νέα πίτσα που ήρθε στο Γκάζι. Πας, την παραγγέλνεις, με αυθεντικά ιταλικά υλικά που στα στρώνουν σε φύλλο (μυστικής ιταλικής συνταγής), που ανοίγουν μπροστά σου, και σε πέντε λεπτά είναι όλη δική σου, σε δυο μεγέθη (κανονικό και μικρό) και σε τιμές έκπληξη.
Την αυθεντικότητά της υπογράφει ο chef Andrea με τα γνωστά μαγαζιά στη Σίφνο. Θα βρεις και αυθεντικά ιταλικά σάντουιτς με prosciuto και salami, όπως και την περίφημη πίτσα al cioccolato, γεμιστή με σοκολάτα. Σε λίγες μέρες θα έχουν και delivery, αλλά επιμένουν ότι η πίτσα πρέπει να τρώγεται από το φούρνο κατευθείαν στο πιάτο.
Τριπτολέμου 26, Γκάζι, ανοιχτά κάθε μέρα 17.30-23.30, Παρ. & Σάβ. 14.30-18.30, 215 5003.400. -Ζ.Σ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.