- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Θραύση ο Σκαρμούτσος στη Θεσσαλονίκη!
Ο πιο ροκ εν ρολ έλληνας μάγειρας στην πιο ροκ εν ρολ πόλη της Ελλάδας
Αυτόν το χειμώνα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κινδυνεύει να πάθει τζετ λανγκ: στην Αθήνα για το “Master Chef”, στη Θεσσαλονίκη για το «ΕΡΓΟΝ 2». «Πάνω κάτω, κάτω πάνω, Δημήτρη, να ένα αεροπλάνο», άδουν οι φανατικοί του στην τηλεόραση αλλά και οι πιστοί του όπου καθημερινά τον προσκυνούν στην κουζίνα του πιο γκουρμέ μπακάλικου-εστιατορίου της πόλης.
Το παιδί μεγαλουργεί: έστησε ένα μενού-σπονδή στη μεσογειακή γεύση με μια εσάνς αναμνήσεων που ξεκινάει από τις τηγανητές πατάτες που σου έφτιαχνε η γιαγιά σου φτάνοντας μέχρι και στον ελληνικό παραδοσιακό γύρο που τον κόβει, τον ετοιμάζει, τον ψήνει και τον σερβίρει με τα χεράκια του. Tip-κουτσομπολιό: όταν βγαίνει ο Σκαρμούτσος στο πεζοδρόμιο της Κούσκουρα για να κάνει τσιγάρο, ορδές κόσμου τον συγχαίρουν και ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί του, αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν να το περηφανεύονται πως ο πιο ροκ εν ρολ έλληνας μάγειρας διάλεξε φέτος το χειμώνα το βορρά για να ζει και κουζινικώς να μεγαλουργεί.
ΕΡΓΟΝ 2 Κούσκουρα 3-5, Θεσσαλονίκη, 2310 223550
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.