Ποιος διάσημος σεφ στέλνει delivery σπίτι σου;
Το Forky.gr εμφανίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο για να σώσει όσους δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, αλλά θέλουν να προσέχουν τι βάζουν στο στόμα τους. Κι όπως ήταν φυσικό για ένα ντελιβεριακό σκηνικό όπου παντοκράτορες ήταν οι πιτσαρίες και τα σουβλατζίδικα, το Forky κέρδισε έδαφος και το δικό του φανατικό κοινό στον χάρτη της «κατ’ οίκον παράδοσης». Αναμενόμενο. Μετά από 3 κλικ και 15 λεπτά, έχεις όπου κι αν βρίσκεσαι, τόσο υγιεινό και νόστιμο φαγάκι που ακόμα και η μαμά σου δεν θα μπορούσε να του προσάψει καμία κατηγορία.
Μαριναρισμένο κοτόπουλο σε sticks με ρύζι, καλαμπόκι και αρακά
Διόλου παράξενο, μια που πάνω από τις κατσαρόλες του Forky βρίσκονται σε επαγρύπνηση καταξιωμένοι μάγειρες, τα γλυκά του έχουν την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου και την όλη διαδικασία παρακολουθούν με άγρυπνο βλέμμα διατροφολόγοι, για να είναι σίγουροι ότι κάθε γεύμα είναι υψηλό σε θρεπτικά συστατικά, αλλά χαμηλό σε θερμίδες.
Δυο τραγανά μπισκότα βουτύρου με γέμιση bitter σοκολάτας Valrhona by Stelios Parliaros
Σε αυτή την καλοκουρδισμένη ομάδα έρχεται τώρα να προστεθεί ένα ακόμα μεγάλου ατού. Ο διάσημος και πολυβραβευμένος σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας, αναλαμβάνει την επιμέλεια του καθημερινού μενού, αλλά και τη δημιουργία των νέων συνταγών. Ο ίδιος δηλώνει: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την ιδέα και τον τρόπο λειτουργίας του Forky. Η φιλοσοφία μας για το φαγητό ταιριάζει, μου αρέσει να δημιουργώ νέες συνταγές και φροντίζω να έχω πάντα τα καλύτερα υλικά για τα φαγητά μου. Το Forky θα δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερο κόσμο να τα απολαύσει».
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάθε μέρα την ευκαιρία να μας έρχεται delivery σπίτι η δημιουργία ενός τέτοιου σεφ και μάλιστα σε τιμές €3-7/ πιάτο. Οι νέες συνταγές του Χριστόφορου Πέσκια βασίζονται στη μεσογειακή κουζίνα, αλλά ταυτόχρονα δανείζονται στοιχεία από όλες τις κουζίνες του κόσμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις τις αγαπημένες σου συνταγές, καθώς οι πιο δημοφιλείς από αυτές παραμένουν στο μενού.
Sandwich με pulled beef & καπνιστό τυρί
*Το Forky παραδίδει μεσημέρι και βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, στα βόρεια προάστια μέχρι το Μαρούσι, ενώ νότια καλύπτει την Καλλιθέα, τη Νέα Σμύρνη και τον Πειραιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.