- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πρώτο πρωινό της χρονιάς
Soleto
Αν δεν σε βρει εκεί η Πρωτοχρονιά, να γλεντάς με το πάρτι που διοργανώνει, πρέπει να πας οπωσδήποτε για πρωινό. Πολλά και ζεστά ψωμάκια-κρουασανάκια κ.λπ., μεγάλη ποικιλία σε αυγά, κροκ μαντάμ και κροκ μεσιέ, smoothies με ποικιλία φρέσκων φρούτων, healthy και bio dishes, υπέροχη ατμόσφαιρα, υπέροχες μουσικές. Θα το χάσεις; Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα, 2109680460
Penny Lane
Ανοιχτά για το πρώτο πρωινό του χρόνου από τις 05.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. Ποικιλία από γλυκά και αλμυρά πιάτα αφιερωμένα στο (πιθανό) hangover σου και τις ατασθαλίες της προηγούμενης νύχτας. Σούπες, πολλές παραλλαγές σε burgers, ακόμη περισσότερες σε αυγά, απαραίτητη για τη μέση του τραπεζιού η ποικιλία με... ζεστά κρουασάν. Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι, 2106800217
TGI Friday’s
Φέτος η Πρωτοχρονιά πέφτει Παρασκευή και τα Friday’s Κηφισίας το γιορτάζουν με New Year’s Breakfast που ξεκινάει από τις 4.30 τα ξημερώματα και κρατάει μέχρι τις 9 το πρωί με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, χυμούς και καφέ. Ο πλούσιος μπουφές θα σε χορτάσει με αυγά benedict, scrambled eggs με μπέικον και λουκάνικα, πατάτες hash browns, σπιτικές quiche lorraine και πολλά-πολλά ακόμη. Οι μάγειρες ετοιμάζουν φρέσκες βάφλες, pancakes με ό,τι topping μπορείς να φανταστείς, ενώ δεν θα λείπουν και οι κλασικές γλυκές αξίες, όπως cheesecake, λαχταριστά donuts, μωσαϊκό. Είσοδος: €20/άτομο. Κολοκοτρώνη 35, Κηφισιά, 2106233947
Schweinchen Dick
Το «τροφαντό γουρουνάκι» –σε κομβικό σημείο– θα είναι ανοιχτό όλο το βράδυ μέχρι το πρωί της Πρωτοχρονιάς με ισχυρά όπλα κατά του χανγκόβερ και της πείνας. Hot dogs, λουκάνικα που ψήνονται μπροστά σου στην γκριλιέρα, μαζί με όλα τα σχετικά – πίκλες, ξινολάχανο, πατάτες, σάλτσες. Ιάκχου 9-11, Γκάζι, 6937983556
Café Boheme
Για κάθε Κυριακή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, το Café Boheme ετοιμάζει απολαυστικά «Sunday, Funday, Holiday» brunch με decadent πιάτα και live festive Dj set, με σούπερ εορταστική διάθεση. Ομήρου 36, Κολωνάκι, 2103608018
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.