- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Στα θαλασσινά μπαράκια, μπίρες και καλαμαράκια...»
Ο Θαλασσινός στήνει ένα ακόμη μεσημέρι μετά μουσικής αυτό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου. Από τη 13:00 το μεσημέρι και μετά θα έχει στην παρέα τον καταπληκτικό ρεμπέτη Κώστα Καλαφάτη (κιθάρα, τραγούδι) και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο (μπουζούκι), σ’ ένα πρόγραμμα που τιτλοφορείται «Στα θαλασσινά μπαράκια, μπίρες και καλαμαράκια...» και αναμένεται να κρατήσει τα γλέντια και τους χορούς μέχρι αργά.

Θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μενού, ανά άτομο 20ευρώ (χωρίς ποτό) ενώ εκτός από τα φρέσκα ψάρια και την τεράστια ποικιλία κλασικών ψαρομεζέδων που ξέρουμε, στο μενού θα υπάρχουν και πολλές νέες γεύσεις. Για να πάρετε μια πρώτη: σαλάχι μπουγιουρντί, σκουμπρί καπνιστό περασμένο στα κάρβουνα, παστουρμά τόνου (όλα από τη Λήμνο), φρέσκο χταπόδι στα κάρβουνα & μαγειρευτό, καλαμάρι γεμιστό με ντοματάκι κονφί και γάμπαρη (όλα από τη Μυτιλήνη), σουπιά ψητή με το μελάνι της, μύδια μαγειρεμένα με σταμναγκάθι και ντοματίνια, λαχανοντολμάδες με θαλασσινά, κ.α.
Για το τέλος, κυδώνι ψητό με κρέμα γιαουρτιού, σύκα μαγειρεμένα με κόκκινο κρασί και ροζ πιπέρι και κρέμα καραμελέ σερβιρισμένη με λαχταριστά κομμάτια καραμέλας.
Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, Τζιτζιφιές , 210 9404518
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.