Θεματα

Da Vinci

Η χαρά της ζωής: All day long στα Βόρεια Προάστια

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 410
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28395-62875.jpg

Ένα παλιό κτήμα κι ένα κτίριο του 1935 που ανακαινίστηκε με πολλή φροντίδα, για να συνδυάσει τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του παρελθόντος με τη σύγχρονη εποχή. Το Da Vinci, meeting point των βορείων προαστίων, είναι απλά πανέμορφο, με το καλό γούστο να αποτυπώνεται «αθόρυβα» στις μικρές λεπτομέρειες, με πολλά επίπεδα και με ένα άπλετο φως να φωτίζει μοναδικά το χώρο. «Εντός» του αφήνεις πίσω σου την ένταση, το μόνο που θες είναι ένα φλιτζάνι μυρωδάτο καφέ, να μοιραστείς με την παρέα τις δικές σας στιγμές ή και να μείνεις μόνος για να απολαύσεις τις εικόνες γύρω σου που κάνουν το μάτι να ξεφεύγει και τη διάθεση να ανανεώνεται.

Αργότερα μπορείς να περάσεις από τον καφέ και τα νόστιμα σνακς σε κάποια από τις μεσογειακές συνταγές, όλες τους δουλεμένες με φαντασία και με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Γεύσεις δελεαστικές που θα συνοδεύσεις με κάποιο καλό κρασί από την ενημερωμένη και με εξαιρετικές τιμές λίστα κρασιών του. Κι όσο περνάει η ώρα, είναι τα πολύχρωμα κοκτέιλ που θα τονώσουν τις αισθήσεις σου, ενώ κάποια μπάντα μπορεί να παίζει live στο χώρο. Κερασάκι στην τούρτα της all day διασκέδασης και χαλάρωσης το εξυπηρετικό και άμεσο σέρβις.

Με θέα στο πράσινο, προτείνεται σαν το τέλειο σημείο για ένα διάλειμμα στη ρουτίνα της κάθε μέρας. Η δυνατότητα για διοργάνωση ξεχωριστών εκδηλώσεων στην αίθουσα «Sistovari» καθώς και τα «αλλιώτικα» business lunch που μπορεί το Da Vinci να παρέχει, συμπληρώνουν ιδανικά το πακέτο των παροχών που προσφέρει.

Αγίου Ιωάννου 23, Αγ. Παρασκευή, 210 6000.102

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ