- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Με δυο λόγια, έχουμε να κάνουμε με ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα που παντρεύτηκε με το παραδοσιακό φαγητό. Το αρχιτεκτονικό δίδυμο we-l-d (we love design) και οι επιχειρηματίες Χρήστος Χρονάς και Παναγιώτης Δημόπουλος συνεργάστηκαν και έφτιαξαν ένα κατάστημα που είναι πλέον σημείο αναφοράς για την Αγία Παρασκευή, με εξαιρετικής ποιότητας κρέας και γευστικότατο γύρο. Τα καλαμάκια, σερβιρισμένα με νεροκρέμμυδο, χυμό λεμονιού και πάπρικα, τα χοιρινά φιλετάκια και τα μπιφτεκάκια Θεσσαλονίκης καλύπτουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Αν και το Milf δηλώνει λάτρης του κρέατος, δεν παρέλειψε να δημιουργήσει ένα μενού με πολύ νόστιμες και δροσερές σαλάτες. Εμείς ξεχωρίσαμε τη Sweet Mama με ραντίτσιο, κόκκινη και πράσινη λόλα, μαρούλι, vinegrette φράουλας και ανθότυρο, και τη milf με μαρούλι, άγρια ρόκα, baby σπανάκι, ντοματίνια, σος λιαστής ντομάτας και μαριναρισμένη πανσέτα.
Θα το βρείτε ανοιχτό μέχρι νωρίς το πρωί, για όσους θέλουν κάτι δυναμωτικό μετά το ποτό.
Ανθυπολοχαγού Τασσόπουλου 1, Αγ. Παρασκευή, 210 6002.750
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.