Θεματα

Σπετσοφάι

O chef Ντίνος Φωτεινάκης δημιουργεί αυθεντικά ελληνικά πιάτα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27684-63372.jpg

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού κόψουµε τα λουκάνικα σε κοµµάτια των 5 cm, τα βάζουµε σε µια κατσαρόλα και τα σοτάρουµε για 2-3΄ περίπου.

Έπειτα προσθέτουµε τα λαχανικά κοµµένα σε χοντρές φέτες (προσοχή να µη σοταριστούν τα λαχανικά γιατί θα χάσουν το χρώµα τους και την παρουσία τους) και προσθέτουµε την ντοµάτα.

Το αφήνουµε να βράσει για  5΄-10΄ περίπου µέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουµε…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ