- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο καλύτερος τρόπος για να δροσίσεις τον εγκέφαλό σου frozen yogurt.
'Ολοι τρώνε πια παγωμένο γιαούρτι. Τα παγωτά μηχανής υπάρχουν ακόμα αλλά ο ισχυρός τους αντίπαλος, το πολύ-παγωμένο γιαούρτι με γεύσεις, κερδίζει έδαφος. Κάτι σαν ψευδαίσθηση δίαιτας – αφού τα συνοδευτικά είναι αντάξια θερμίδων πολλών παγωτών: τριμμένοι καρποί, τρουφάκια, μπισκότα, θρύμματα, ξύσματα, βάφλες, όλα όσα μπορούν να δροσίσουν το κεφάλι σου, σαν κατάψυξη!
Ορίστε μερικά γιαουρτο-στέκια...
*Fresko Yogurt Bar. Δ. Αρεοπαγίτου 3 Από τα πιο παραδοσιακά, με ποικιλία μελιών και γλυκών του κουταλιού.
*Yogen Fruz Athens Metro Mall, στάση μετρό Άγιος Δημήτριος. Εκεί δοκιμάστε γιαούρτι με topping από… chips γιαουρτιού, για full experience.
*Yorice. Σόλωνος 64 & Σίνα, Κολωνάκι. Μεγάλη ποικιλία από toppings, ξεχωρίζουν τα κομματάκια κορμού σοκολάτας. Όλες οι παιδικές αναμνήσεις μαζί!
*Froyo. Ερμού 55, Αθήνα. Το πρώτο ελληνικό yogurt bar, με πάνω από 50 toppings, βάφλες με γιαούρτι και άλλα συνοδευτικά. Πρόσφατα άνοιξε και υποκατάστημα στη Τζια.
*Yasu. Εμπορικό κέντρο McArthurGlen, Σπάτα. Κρεμώδες αγελαδινό παγωμένο γιαούρτι για μετά τα ψώνια. Ή για μετά απ’ ό,τι θέλετε.
Φωτό. Ναστάζια Αράπογλου. "Ο περιορισμένος χρόνος που είχαμε για το project το έκανε ακόμη πιο δημιουργικό. Γιαούρτια: Για τη διαδικασία της φωτογράφισης, μπήκα μέχρι και στη διαδικασία να φτιάξω το γιαούρτι μόνη μου, επειδή θα έλιωνε αν το μετέφερα. Τα έκανα όλα μόνη μου – styling, μακιγιάζ, μέχρι και το… styling του γιαουρτιού. Μου άρεσε πολύ."
ATHENS VOICE
Δημιουργώντας ένα editorial
Το σεμινάριο σχεδιάστηκε σαν μια φωτογραφική άσκηση σε πραγματικό χρόνο. Η photo editor Νικάνδρη Κουκουλιώτη και οι μαθητές της επεξεργάστηκαν τα θέματα του «SUMMER IN THE CITY». Φωτογράφισαν οι: Κοσμάς Κουμιανός, Ναστάζια Αράπογλου, Γιώργος Γκουνέζος, Νικολέτα Ζαβού, Χρήστος Καπάτος, Γεωργία Πανάκια, Ορέστης Σεφέρογλου, Νικόλας Τσακρής
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.