«Ένα μικρό αληθινό δεντράκι απ’ το οποίο κρέμονται εικονικές ελιές που έχουν μέσα υγρό ζωμό ελιάς, κλεισμένο σε μια κρούστα από βούτυρο κακάο. Μαζί και ένα μικρό καλαθάκι, με ένα καρό τραπεζομάντιλο που το στρώνεις κάτω από το δέντρο! Πάνω του έχει διαφορετικές λιχουδιές: ένα εικονικό σουβλάκι από τσιπς χοιρινού, μια μίνι «μπόμπα»-σάντουιτς που το μπέικον είναι σε μορφή ζελέ, ένα σακουλάκι με φιστίκια που όμως τρώγεται και το σακουλάκι!
Για το Funky Gourmet, η Athens Voice, η αθηναϊκή φωνή, είναι η μοντέρνα, νεανική και συνάμα παιχνιδιάρικη φωνή της πόλης μας, χωρίς όμως να της λείπει μία πιο ουσιώδης και μεστή διάσταση! Είναι κοινώς και gourmet και funky! Αν, λοιπόν, η Athens Voice ήταν πιάτο του Funky Gourmet θα ήταν το πικ-νικ, μια μοντέρνα και παιχνιδιάρικη ιδέα, όπως ακριβώς είναι και η ίδια η εφημερίδα. Στο πιάτο αυτό ζεις την εμπειρία του να κάνεις ένα πικ-νίκ στην καρδιά της Αθήνας στον Κεραμεικό, και πιο συγκεκριμένα στο χώρο ενός εστιατορίου. Οι λιχουδιές είναι όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που συγκροτούν την Athens Voice, που δεν είναι μόνο νόστιμα και παιχνιδιάρικα, αλλά μεστά και άρτια!»
Ιδιοκτήτες και σεφ στο Funky Gourmet, Παραμυθιάς 13 & Σαλαμίνος, 210 5242.727
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.