Θεματα

Bio λαϊκές αγορές

Μάθε πού γίνονται κάθε εβδομάδα και κάνε τα ψώνια σου σε καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 367
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17352-38095.jpg

Δευτέρα: Κηφισιά (τέρμα Χ. Τρικούπη), Ν. Σμύρνη (Ιωσηφόγλειο Ίδρυμα), Χαϊδάρι (πίσω από το νέο Δημαρχείο) 14.30 - 17.30

Τρίτη: Κορυδαλλός (πλ. Ελευθερίας) 15.00-18.00, Ν. Ηράκλειο (Ελ. Βενιζέλου) & Ψυχικό (πλ. Αρσακείου) 14.30-17.30

Τετάρτη: Γλυφάδα (Πλ. Ξενοφώντος), Ηλιούπολη (Μ. Αντύπα), Πειραιάς (πλ. Καλαβρύτων-Πηγάδα) 14.30-17-30, Χαλάνδρι (Τυμφρηστού & Ιωαννίνων) 13.00-17.00

Πέμπτη: Γέρακας (Εθν. Αντιστάσεως), Θρακομακεδόνες (πλ. Αλμπανέλλα), Π. Φάληρο (ελεύθερο πάρκινγκ Τάε Κβο Ντο), Πετρούπολη (Μπουμπουλίνας & Δωδεκανήσου) 14.30-17.30

Παρασκευή: Αγ. Βαρβάρα (πεζόδρομος Κουντουριώτη), Καισαριανή (Άλσος πίσω από Νίαρ Ιστ), Ν. Ιωνία (Ελευθερούπολη), Χολαργός

(Σύρου, δίπλα στο Δημαρχείο) 14.30-17.30, Κολωνάκι (πλ. Δεξαμενής) 9.00-14.00

Σάββατο: Κ. Πατήσια (Πάτμου & Καραβία), Κυψέλη (Δημ. Αγορά), Βούλα (Ξενοφώντος & Λυκούργου), Ίλιον (Λ. Δημοκρατίας) 9.00-14.00


ΝΕΑ!

Ο Κώστας Τουλουμτζής και η Enoteca του, το εξαιρετικό wine resto των βορείων προαστίων, φέτος κατηφορίζουν Π. Φάληρο και συγκατοικούν με το Petit Sommelier // Ya Ya , το καινούργιο all day και all night bar εστιατόριο στο Κολωνάκι (Τσακάλωφ 6) για freddo αλλά και κοκτέιλ. Με modern barock διακόσμηση, ιταλομεσογειακή κουζίνα και πολλά θεματικά πάρτι σχεδόν κάθε μέρα, μενού το μεσημέρι € 12 // Όρεξη να ’χεις, το όνομα του νέου οινομαγειρείου στο κέντρο της Γλυφάδας (Μ. Μπότσαρη 14) με πολλά μαγειρευτά (και από την κρητική κουζίνα) για dine in ή και delivery // Για 6η χρονιά «Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά», αυτή τη φορά στο Hilton, στις 6/11, 13.00-20.00, για δοκιμή και γνωριμία με 30 οινοπαραγωγούς της περιοχής, με ελεύθερη είσοδο // Στον Βασίλαινα στις 3/11 Γευσιγνωσία οίνου με κρασιά του Κτήματος Παυλίδη, τιμή μενού € 35 // Σήμερα Πέμπτη ξεκινάει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του δήμου, και θα κρατήσει μέχρι τις 5 Δεκέμβρη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.