- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
11 διάσημοι σεφ, 13 βραδιές ελληνικών γεύσεων
Η ελληνική κουζίνα γιορτάζει στο Greek Gastronomy Festival του Porto Carras Grand Resort
Ότι η Χαλκιδική είναι κα-τα-πλη-κτι-κή το γνωρίζουμε όλοι. Η εναλλαγή των χρωμάτων από το αναζωογονητικό πράσινο της βλάστησης στο βαθύ μπλε της θάλασσας αρκεί για να νιώσεις ότι είσαι στον παράδεισο. Τι θα μπορούσε να κάνει μια βόλτα στην Χαλκιδική ακόμα καλύτερη; Ένα φεστιβάλ γαστρονομίας φυσικά...!
Αυτό το καλοκαίρι, διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις και μοναδική ατμόσφαιρα, φιλοξενούνται στο Porto Carras Grand Resort, τοποθετώντας τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη για τρίτη συνεχή χρονιά.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου δημιουργούν πιάτα που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα αναμένεται να μας καταπλήξει με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!
Στο Tsipouraki Restaurant με τη μαγευτική θέα, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία, Porto Carras Μαρίνα, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας, όταν θυμόμαστε τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016
17 Ιουνίου
Πάτερ Επιφάνιος
24 Ιουνίου
Γιάννης Μπαξεβάνης
1 Ιουλίου
Δημήτρης Σκαρμούτσος
8 Ιουλίου
Νίκη Μηταρέα
15 Ιουλίου
Χριστόφορος Πέσκιας
22 Ιουλίου
Γιάννης Αποστολάκης
29 Ιουλίου
Μαρία Εκμεκτσιόγλου
5 Αυγούστου
Ντίνα Νικολάου
12 Αυγούστου
Πάτερ Επιφάνιος
19 Αυγούστου
Νίκος Κοντοσώρος
26 Αυγούστου
Τάσος Αντωνίου
2 Σεπτεμβρίου
Μιχάλης Νουρλόγλου
9 Σεπτεμβρίου
Γιάννης Μπαξεβάνης
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.