Θεματα

Τα πιο νόστιμα burgers της Αθήνας στα χέρια σου

Γίνεται να μαζευτούν όλα τα burgers της πόλης σε ένα σημείο και να μη γίνει χαλασμός;

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127637-287357.jpg

Δεν μας λυπάται ο Θεός. Δεν έφτανε που το Πάσχα έπεσε φέτος τόσο κοντά στο καλοκαίρι, μια εβδομάδα μετά έρχεται και η burgerογιορτή να μας αποτελειώσει. Ας είναι… Το Athens Burger Fest 2016 πρόκειται να είναι από τα πιο νόστιμα φεστιβάλ που έγιναν ποτέ σε αυτή την πόλη, και κάτι τέτοιο δεν το χάνεις για καμία παραλία (εντάξει, περίπου).

Για 3 μέρες (6,7 και 8 Μαΐου) τα καλύτερα burger houses της Αθήνας (μπορείς να δεις εδώ την αναλυτική και κολασμένη λίστα) ψηφίζουν η ισχύς εν τη ενώσει και στριμώχνουν ζουμερά μπιφτέκια ανάμεσα σε παχουλά ψωμάκια στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ. Και επειδή το κοινό θα αναδείξει με ηλεκτρονική ψηφοφορία το καλύτερο burger house της πόλης, είναι σίγουρο ότι οι σεφ, θα βάλουν τα δυνατά τους να μας εντυπωσιάσουν (σαν δεν ντρέπονται τα καθάρματα). Για την ακρίβεια, το κάθε burger house δημιουργεί ειδικό μενού αποκλειστικά για τις μέρες του φεστιβάλ και μάλιστα με αρκετά χαμηλότερες τιμές από τον κατάλογο των καταστημάτων.

image

Και αφού πέρασαν 10 (ολόκληρα;) λεπτά που πάλεψα με τις τύψεις μου και νίκησε η λιγούρα, ήρθε ένας άλλος προβληματισμός: «Γίνεται να συγκεντρώσεις τα πιο νόστιμα burgers της πόλης σε ένα σημείο, για 3 μέρες, και να μη δημιουργηθεί ουρά μέχρι την Ακρόπολη;». Με άλλα λόγια, αξίζει να πάω ή θα μου βγει ξινό από την αναμονή;

Εδώ λοιπόν σκάει μύτη ο σούπερ ήρωας e-FOOD! Δεν έχει μπέρτα ούτε μπάτμομπιλ. Έχει όμως ειδικά tablets που με σοφή σκέψη τοποθέτησε στο χώρο του φεστιβάλ. Από εδώ θα μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου χωρίς να περιμένεις ούτε λεπτό στην ουρά. Μπορείς επίσης να παραγγείλεις κατευθείαν από το κινητό σου μέσα από την εφαρμογή του e-FOOD. Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, όλες οι παραγγελίες που θα γίνουν μέσα από το e-FOOD, θα επωφεληθούν κιόλας από τις ειδικές τιμές για το Athens Burger Fest 2016. Έτσι μάλιστα. Σύντροφοι, θα τα πούμε εκεί.

image

INFO

Athens Burger Fest 2016

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι)

Παρασκευή 18:00 - 01:00

Σαββάτο 12:00 - 01:00

Κυριακή 12:00 - 23:00

Είσοδος: €5 (με μπύρα / αναψυκτικό). Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών

Δηλώσεις συμμετοχής / Πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 2114099961 / 6973870735

Email: info@burgerfest.gr

Website: www.burgerfest.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ