- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Graig Breen: Ο οδηγός ράλι έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στις δοκιμές για το Ράλι Κροατίας
Το αυτοκίνητο βγήκε με πολλά χιλιόμετρα και χτύπησε σε έναν στύλο με αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατο του 33χρονου Ιρλανδού
Craig Breen: Νεκρός ο 33χρονος οδηγός σε ατύχημα κατά τις δοκιμές για το Ράλι Κροατίας
Είναι από τις φορές που δεν θέλεις να πεις κουβέντα και που τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα.
Λίγο μετά το μεσημέρι, το πλήρωμα της Hyundai Motorsport, Graig Breen- James Fulton ολοκλήρωναν τις δοκιμές σεταρίσματος (speed test) του i20 N Rally1, στην Κροατία, ενόψει του τέταρτου γύρου του παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) στην Κροατία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, το αυτοκίνητο βγήκε με πολλά χιλιόμετρα και χτύπησε σε έναν στύλο με αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατο του 33χρονου Ιρλανδού.
Το WRC είχε να θρηνήσει θάνατο μέλους πληρώματος από το 2005 όταν είχε χάσει την ζωή κατά την διάρκεια του Wales rally ο Michael Park συνοδηγός του Markko Martin όταν το Peugeot 307 WRC είχε πέσει πάνω σε ένα δέντρο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Graig Breen με Peugeot 206 R5 είχε κερδίσει το Ράλλυ Ακρόπολις του 2014 όταν αυτό προσμετρούσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC)
Η απώλεια μεγάλη, τα λόγια φτωχά, το κενό κυριαρχεί. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Graig, ενός οδηγού που με το Ιρλανδικό του αλέγκρο στοιχείο ήταν από τους πιο αγαπητούς στην κοινότητα των ράλι.
Η ανακοίνωση της Hyundai Motorsport: «Η Hyundai Motorsport με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός Craig Breen έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της δοκιμής πριν τον αγώνα για το Ράλι Κροατίας. Ο συνοδηγός James Fulton δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό που συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα. Η Hyundai Motorsport εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους πολλούς θαυμαστές του Κρεγκ. Η Hyundai Motorsport δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή».
Η φωτογραφία είναι από το ράλι Σουηδίας φέτος, ο τελευταίος αγώνας που συμμετείχε ο Breen.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο νίκες για τη Mercedes, τρίτη η Ferrari με τον Λεκλέρ
Το πρώτο μοντέλο της «νέας τάξης» που περνά στη μαζική παραγωγή
Με τη μοντέρνα και διεθνή σχεδιαστική φιλοσοφία των οχημάτων NEV της Geely
Η ναυαρχίδα της γκάμας Chery προσαρμόζει αυτόματα τις λειτουργίες οδήγησης για διαφορετικές συνθήκες
Με 579 Ι.Χ. ανά 1.000 κατοίκους και στόλος 17 ετών επιβαρύνουν την καθημερινότητα
Καινοτομία και στιλ στο 6ης γενιάς best seller supermini
Με στάνταρ προβολείς LED που περιλαμβάνουν κάθετα στοιχεία για τα φώτα ημέρας και τα φλας
Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός παντός εδάφους SUV, με τη σπορ ουσία ενός hatchback, σε ένα coupé αμάξωμα.
Με ενσωμάτωση της καινοτόμου μπαταρίας τύπου Blade Battery, σήμα κατατεθέν της BYD
Γίνεται ο νεότερος νικητής του αγώνα αυτού στην ιστορία της διοργάνωσης
Στα 17,8 έτη η μέση ηλικία των ΙΧ στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ACEA
«Το αυτοκίνητο που κάνει την καθημερινότητά σας Pandastic»
Με πολυτελές εσωτερικό και πρακτικό αποθηκευτικό χώρο 17 λίτρων
Η ΕΕ καλείται να επιμείνει στην πλήρη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα ή να υποχωρήσει στις πιέσεις της βιομηχανίας και των λόμπι
Αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα και diesel με κορυφαία τεχνολογία και αποδοτικότητα
Oδηγήσαμε ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στη χώρα μας. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του
Αποστολή στην Ιταλία για το νέο μοντέλο της Toyota
Με σπορ premium περιβάλλον και ανανεωμένη σχεδίαση του εσωτερικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.