Ελλαδα

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση μεταξύ του γιου του και του Σπύρου Μπιμπίλα

Μια από τις αρκετές στιγμές που υπήρξαν αντεγκλήσεις στο δικαστήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δίκη Φιλιππίδη: Ενταση ανάμεσα στον γιο του και τον Σπύρο Μπιμπίλα στο δικαστήριο
ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας είχε έντονη αντιπαράθεση με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη.

Στο δικαστήριο εκτός από τις γυναίκες που κατηγόρησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση βρέθηκε σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο άνθρωπος στον οποίο ήρθαν πρώτα στα χέρια του οι καταγγελίες κατά του ηθοποιού.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παρέδωσε τον φάκελο με τις καταγγελίες στον εισαγγελέα και ακολούθησε η σύλληψη, ο εισαγγελέας, η προφυλάκιση και τώρα η παραπομπή σε δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα, μέσα στη δικαστική αίθουσα, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία στον Δημήτρη Φιλιππίδη: «Έμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά εμφανώς θυμωμένος: «Εγώ όμως δεν θέλω».

«Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς», του απάντησε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ