Ελλαδα

Δίκη Φιλιππίδη: Έβαλε τα κλάματα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μόλις τον αντίκρισε

Ως γνωστόν διακόπηκε η συνεδρίαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου όταν αντίκρισε για πρώτη φορά μετά από καιρό τον ηθοποιό δάκρυσε.

Η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση της πολύκροτης δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε σήμερα 28 Μαρτίου και ο ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο.

Στη δίκη παρευρέθηκαν η σύζυγός του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους Δημήτρη, αλλά και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε εκπομπή του ALPHA, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου όταν αντίκρισε για πρώτη φορά μετά από καιρό τον ηθοποιό «λύγισε» και δάκρυσε. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βέβαια όπως μετέδωσε το ALPHA ήταν συνέχεια στο πλευρό της, καθώς από τον μπαμπά της ζητήθηκε να βγει εκτός κτιρίου, λόγω συνωστισμού.

Να σημειωθεί ότι δίκη έχει διακοπεί μέχρι στιγμής αφού έχουν δημιουργηθεί μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στους συνήγορους αλλά και τους παρευρισκόμενους.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ