Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν το πάρκο κατά της οπαδικής βίας (βίντεο)

Αφαίρεσαν το όνομα του Άλκη Καμπανού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ταμπελάκι με το όνομα του Άλκη Καμπανού στο πάρκο αθλητικής φιλίας στη Θεσσαλονίκη
Το ταμπελάκι με το όνομα του Άλκη Καμπανού στο πάρκο αθλητικής φιλίας στη Θεσσαλονίκη © EUROKINISSI

Στη Θεσσαλονίκη άγνωστοι έβγαλαν την πινακίδα με το όνομα του Άλκη Καμπανού από το πάρκο κατά της οπαδικής βίας.

Άγνωστοι βανδάλισαν στη Θεσσαλονίκη το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει η ΕΡΤ, άγνωστοι αφαίρεσαν την ταμπέλα με το όνομα του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου φιλάθλου του Άρη που δολοφονήθηκε σε επεισόδιο οπαδικής βίας.

Το ίδιο συνέβη και με τα ονόματα του Νάσου και του Τόσκο -δύο ακόμη θύματα της τυφλής οπαδικής βίας.

Τα εγκαίνια στο Πάρκο Αθλητικής Φιλίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν πριν από 10 ημέρες. «Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και ψάχνουμε τις κάμερες από τα γύρω καταστήματα. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μη σέβονται ούτε τους νεκρούς» ανέφερε ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης σε δηλώσεις του στο GrTimes.gr.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε παραγγείλει νέες ταμπέλες και μόλις τις λάβουμε θα επανατοποθετηθούν στο σημείο. Τη βαρβαρότητα δεν πρέπει να την επιτρέπει κανείς. Πρέπει να απομονώσουμε τα στοιχεία που την προκαλούν. Αρχίσαμε πλέον να αναρωτιόμαστε μήπως τους… Προκαλούμε κιόλας που φτιάξαμε το συγκεκριμένο πάρκο με τις ταμπέλες των ονομάτων των δολοφονημένων παιδιών».

«Δε γίνεται να λέμε συνέχεια στους πολίτες που βγαίνουν βόλτα στο σημείο να το προσέχουν» κατέληξε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον βανδαλισμό στο Πάρκο Αθλητικής Φιλίας.

Βεβήλωσαν το πάρκο κατά της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη  | 12/03/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ