Ελλαδα

Πού σημειώνονται διακοπές ρεύματος στην Αθήνα

Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ηλεκτροδότησή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βροχή
Συννεφιά και βροχή στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πού σημειώνονται διακοπές ρεύματος στην Αθήνα - Αναλυτικά οι περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Σε πολλά σημεία και περιοχές της Αθήνας σημειώνονται αυτή την ώρα διακοπές ρεύματος λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Ειδικότερα, διακοπή ρεύματος σημειώνεται σε Κεραμεικό και Ψυρρή, η οποία εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί έως τις 16:00.

Διακοπή ρεύματος σημειώνεται επίσης σε Καλλιθέα, Παγκράτι, Ρέντη και Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από ΔΕΔΔΗΕ η αποκατάσταση αναμένεται σε 1,5 ώρα, δηλαδή περίπου στις 16:30.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά τα σχολεία στην Αττική

Τα σχολεία κλείνουν εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, καθώς η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει το Λεκανοπέδιο, με τις καταιγίδες να συνεχίζονται, προκαλώντας ταλαιπωρία στους δρόμους.

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, τα σχολεία που λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα για προληπτικούς λόγους.

Για την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 θα ληφθεί απόφαση αργότερα μέσα στην ημέρα, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Κλειστά σχολεία: Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

«Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

» Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

» Η Περιφέρεια Αττικής θα παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου» επισημαίνεται στην ανακοίνωση για τα κλειστά σχολεία στην Αττική.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ