- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δώρα Χρυσικού: Αποχωρεί από τη Γη της Ελιάς – Η αποκάλυψη της ηθοποιού
Η ηθοποιός μίλησε δακρυσμένη για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και για άλλους συναδέλφους της που επίσης θα αποχωρήσουν
Η Δώρα Χρυσικού μιλά για το τέλος της συνεργασίας της με την τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς»
Στην αποκάλυψη ότι αποχωρεί από τη «Γη της Ελιάς» προχώρησε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού και κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.
«Δεν θα συνεχίσω στην Γη της Ελιάς. Ο ρόλος ολοκληρώνεται… Δεν θα συνεχίσω πέμπτη σεζόν, που θα συνεχίσει η σειρά. Εγώ έφτασα στα όρια των αντοχών μου σε σχέση με τα γυρίσματα και τα πέρα δώθε στην Κύπρο…», είπε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού και συνέχισε και με άλλες αποκαλύψεις: «Θα φύγουν άλλοι έξι ηθοποιοί. Ξέρω ότι θα φύγει σίγουρα. Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Νεοφύτου, ο Μίχας…».
Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε και ενώ βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς: «Είναι και για μένα μία αυτοτροφοδότηση να πω ότι τουλάχιστον, αυτός ο Γολγοθάς ο δικός μου δεν κρατήθηκε σε μία κλειστοφοβική κατάσταση και ότι με ένα τρόπο βγήκε προς τα έξω και μπόρεσε να διαχυθεί στους ανθρώπους», εξήγησε και ενώ πλέον δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της και κατέληξε: «Αυτό που πάντα πιστεύω, ότι είμαστε μια ενιαία αλυσίδα που με ένα τρόπο συνδεόμαστε, μπόρεσα να το κάνω πράξη. Δυστυχώς, έπρεπε να το κάνω πράξη μέσω της ασθένειας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.