- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δώρα Χρυσικού: Δημοσιογράφος με ρώτησε αν ήταν δικά μου τα μαλλιά ενώ είχα καρκίνο
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το περιστατικό που την έφερε σε δύσκολη θέση
Δώρα Χρυσικού: Με ρώτησαν άκομψα αν ήταν δικά μου τα μαλλιά
Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης σε εκπομπή της ΕΡΤ όπου μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο, περιγράφοντας ένα σχόλιο που είχε δεχθεί και την έφερε σε άβολη θέση.
Δώρα Χρυσικού: Το πάρτι στο Mega
«Κάναμε το πάρτι στο Mega για την Γη της Ελιάς. Εγώ τότε ήμουν φαλακρή, με ψεύτικες βλεφαρίδες και με την περούκα. Ένας άνθρωπος που με έβλεπε, καταλάβαινε πως δεν είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που είναι απόλυτα υγιής. Με πλησίασε ένας δημοσιογράφος και με κοίταξε περίεργα. Μου είπε: Βρε Δώρα να σε ρωτήσω κάτι; Τα μαλλάκια σου είναι κάπως. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος με νοιάξιμο ή πραγματική απορία θέλει να εκμαιεύσει μία πληροφορία, αλλά που πάει να βγάλει κουτσομπολιό. Τότε θυμάμαι πως ένιωσα τόσο άβολα και είπα πως θα κάνω καθρεφτάκι. Τη ντροπή αυτή και το άβολο θα στο επιστρέψω» είπε η Δώρα Χρυσικού.
«Υπήρχαν κ άλλοι άνθρωποι γύρω. Ήμουν με ένα ποτήρι κρασί, τον πλησίασα και του είπα ότι μαλλιά μου είναι περίεργα γιατί δεν είναι δικά μου. Φορώ περούκα γιατί έχω καρκίνο και κάνω θεραπείες. Τα έχασε, μου ζήτησε συγγνώμη και τότε είπα πως δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε κανένα να με κάνει να νιώσω τόσο άβολα και άσχημα. Τέτοιο στίγμα επειδή αρρώστησα. Είπα ότι αυτό θα το επιστρέφω πάντα. Τότε κατάλαβα ότι δεν θα έπρεπε να ντρέπομαι και ότι οφείλω στους συνεργάτες -που θα έπρεπε να χρεωθούν μία περίεργη εικόνα ενός ανθρώπου που φαίνεται. Εγώ ήμουν 50 κιλά και με τσεμπέρια. Ακόμα και στο Twitter έγραφαν βγάλτε της το τσεμπέρι. Γιατί να το χρεωθεί ο άνθρωπος που κάνει τα κοστούμια; Είπα ότι όλη μου τη ζωή υπερασπιζόμουν την αλήθεια και την ειλικρίνεια και τώρα πρέπει εγώ να το κάνω απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που θα με βλέπει» εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.