TV & Media

Τιτίκα Στασινοπούλου για τον καρκίνο: Είμαι με ένα στήθος λιγότερο

Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τιτίκα Στασινοπούλου για τον καρκίνο: Είμαι με ένα στήθος λιγότερο
Τιτίκα Στασινοπούλου για τον καρκίνο: Είμαι με ένα στήθος λιγότερο

Τιτίκα Στασινοπούλου: Τι είπε για τη μάχη της με τον καρκίνο και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη δικαστική του περιπέτεια.

Ως προς τον Πέτρο Φιλιππίδη και την ενδεχόμενη επιστροφή του στο θέατρο, η Τιτίκα Στασινοπούλου σχολίασε: «Τις προϋποθέσεις, τις θεωρητικές, τις έχει. Ό, τι του προκύψει ας το κάνει. Δεν με ενοχλεί καθόλου για το τι κατηγορήθηκε. Και αυτοί που κατηγορήθηκαν δεν με ενοχλούν και αυτοί που δεν κατηγορήθηκαν, αλλά τα έκαναν. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Αφορά τους εμπλεκόμενους».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1g0xee1jnah)

Στη συνέχεια, η Τιτίκα Στασινοπούλου αποκάλυψε ότι έκανε εγχείρηση στο στήθος της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

«Ξεπέρασα έναν καρκίνο και προχωράμε. Αντιμετωπίστηκε με επέμβαση, μου αφαίρεσαν κάτι περιττό και το πετάξανε. Είμαι με ένα στήθος λιγότερο, δεν έβαλα ψεύτικο, ούτε τίποτα».

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Θέλω να με αποτεφρώσουν»

«Δεν είμαι τυπική στις εξετάσεις, αλλά η διαίσθησή μου λέει ότι όλα είναι καλά. Ακόμα και όταν έρθει η ώρα να φύγω, δεν θα φύγω έτσι μέσα στο χώμα, θα με αποτεφρώσουν. Με στεναχωρεί να με χώσουνε στο χώμα και να με τρώνε τα σκουλήκια», αποκάλυψε για τον θάνατό της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.