TV & Media

Αντώνης Παραράς: Πέθανε η αδελφή του 27 χρόνια μετά τον θάνατό του

Συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης - «Συλλυπητήρια στη μητέρα τους»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αντώνης Παραράς
Αντώνης Παραράς: Πέθανε η αδελφή του 27 χρόνια μετά τον θάνατό του

Αντώνης Παραράς: Πέθανε η αδελφή του 27 χρόνια μετά τον θάνατό του - Τα συλλυπητήρια στη μητέρα τους από τον Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Παραράς έφυγε από τη ζωή πριν από 27 χρόνια και πριν από λίγες ημέρες, η αδελφή του, Βίκυ, άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος για δεύτερη φορά την οικογένειά τους. Τραγική ειρωνεία: η αδελφή του Αντώνη «έφυγε» λίγες ώρες μετά τη συμπλήρωση 27 ετών από τον χαμό του. 

Την είδηση για την απώλεια της αδελφής του Αντώνη Παραρά έκανε γνωστή ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τη χθεσινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του προς τη μητέρα της γυναίκας. 

«Κυρίες και κύριοι, ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εδώ στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι, αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Συμβαίνουν κάποια πράγματα ορισμένες φορές, στα οποία πραγματικά τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη της χθεσινής εκπομπής και συνέχισε: «Δεν έχουμε και καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά όλο τέτοια πράγματα ακούμε τον τελευταίο καιρό. Χθες ήταν η ημέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη (σ.σ. Παραρά), που συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατό του, και σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι "έφυγε" από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα. Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου -όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε-, στην οικογένεια. Στη μητέρα τους, την Αριάδνη. Αριάδνη, τι να σου πω πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας».

Αντώνης Παραράς - 27 χρόνια από τον θάνατό του

Ο Αντώνης Παραράς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του '90 με την εκπομπή «Comfuzio» στην ΕΤ3 (και εν συνεχεία στο STAR), στην οποία συμμετείχαν και ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά. Αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς. Αργότερα, οι δύο φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν. (και του spin-off του, Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παραρά. Ο Αντώνης Παραράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών. Είχε λευχαιμία. 

Στην εκπομπή της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης είχε πει για τον φίλο του: «Αυτό το τραγούδι θα το διασκέδαζε πολύ και ο Αντώνης, αν ήταν εδώ μαζί μας. Θα γελούσαμε πολύ με αυτό το βίντεο. Ήταν 4 Φεβρουαρίου πριν από 27 χρόνια όταν ο Αντώνης "έφυγε". Έχω πει τα πάντα, όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια για τον Αντώνη για το πόσο τον αγαπούσαμε, πόσο παιδί-διαμάντι ήταν. Τι ταλέντο, τι αξιόλογος άνθρωπος και τι κούκλος… χίλια-δυο πράγματα έχουμε πει. Αυτό που σκεφτόμουν όμως σήμερα είναι το εξής και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Τότε, πριν από 27 χρόνια, ήμασταν «παιδιά». Όσο μεγάλη κι αν ήταν η στεναχώρια, αν κάποιος μου έλεγε 27 χρόνια μετά «πόσο συχνά θα σε απασχολεί ο Αντώνης ο συνονόματος στο μυαλό σου;», θα του έλεγα: εντάξει, 27 χρόνια μετά, είναι πολύ πιθανό να έχει φύγει, να έχει «σβήσει» αυτό το πράγμα μέσα μας», εξομολογείται ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Κι όμως… αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι ότι πόσες φορές και πόσο πολύ συχνά μπορεί ο Αντώνης να βρίσκεται στο μυαλό μου 27 χρόνια μετά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με τον Αντώνη κυρίως. Οπότε σήμερα θα κλείσουμε το Ράδιο Αρβύλα έτσι, γιατί σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο, ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί κι όχι στο πλαίσιο του ότι μετά θάνατον όλοι γίνονται καταπληκτικοί. Όσοι τον ήξεραν ξέρουν πολύ καλά τι λέω και πόσο μοναδικός ήταν ο συνονόματος, ο Αντώνης. Την αγάπη μου στην οικογένειά του, όπως πάντα μέσα από την καρδιά μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ