TV & Media

Εύη Δαέλη για Φιλιππίδη: «Να βρει τον δρόμο του να γιατρευτεί»

Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Φιλιππίδης
Πέτρος Φιλιππίδης © NDP

Εύη Δαέλη: Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους

Η Εύη Δαέλη μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και για το ενδεχόμενο κάποιας συνεργασίας μαζί του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου».

Ειδικότερα, η Εύη Δαέλη σημείωσε πως «δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Δεν με αφορά αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχω να πω κάτι. Αν υποθέσουμε ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος πνευματικά και ψυχικά δεν είναι καλά, δεν θεωρώ ότι είναι καλό ούτε να πέφτουν οι κάμερες από πάνω του ούτε θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι θέμα συζήτησης γενικότερα» και πρόσθεσε:

«Να βρει τον δρόμο του να γιατρευτεί, δεν ξέρω… Να μπει σε μια διαδικασία να φτιάξει τον εαυτό του, ίσως με την οικογένεια του, δεν ξέρω, αλλά είναι ένα θέμα το οποίο εμένα προσωπικά δεν με αφορά. Εγώ δεν είχα συνεργαστεί μαζί του, είχα ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν πέρασαν καλά».

«Το έχω δει και γω, έχω δει άσχημες συμπεριφορές που συνέβαιναν σε άλλους ανθρώπους και νομίζω πως γι’ αυτό έφτασε σε αυτό το σημείο. Αυτό ήταν κλασικό, όλοι το ξέραμε, δεν είναι κάτι καινούργιο», κατέληξε η Εύη Δαέλη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cybskbvktiuh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ