Παραμένει ως εργαζόμενος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μιχάλης Ψύλος
Μέχρι πρότινος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ειδησεογραφικού πρακτορείου
Επιστολή προς τους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ έστειλε ο μέχρι χθες Τρίτη πρόεδρος και γενικός διευθυντής του πρακτορείου, Μιχάλης Ψύλος.
Επιστολή προς τους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ έστειλε ο μέχρι χθες Τρίτη πρόεδρος και γενικός διευθυντής του πρακτορείου, Μιχάλης Ψύλος.
Στην επιστολή του ο κ. Ψύλος παραθέτει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, ενώ αναφέρει ότι παραμένει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ως απλός εργαζόμενος, και ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει να βοηθάει το Πρακτορείο από όποιο μετερίζι κληθεί να το κάνει από τη νέα διεύθυνση.
Ενδεικτικά ο κ. Ψύλος αναφέρει τα εξής:
«Όπως ήδη γνωρίζετε, χθες το βράδυ υπέβαλα την παραίτησή μου ως Πρόεδρος & Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ ΜΠΕ στον αρμόδιο υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα . Ήμουν ηθικά υποχρεωμένος να το κάνω και φυσικά για να διευκολύνω το έργο του. Ο κ. Πέτσας μου ζήτησε να παραμείνω στη θέση μου μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής του νέου Προέδρου& Γενικού Διευθυντή.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως όμως να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την κατάθεση ψυχής που όλοι κάνατε για να βελτιώσουμε το ΑΠΕ ΜΠΕ σε όλους τους τομείς.
Πιστεύω ακράδαντα ότι αν πετύχαμε κάτι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δουλέψαμε ως ομάδα, συλλογικά, βάζοντας πάνω απ` όλα το συμφέρον του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας.
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν στα χρόνια αυτά πίκρανα η δυσαρέστησα κάποιους ή κάποιες ,αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το κίνητρό μου ήταν αποκλειστικά και μόνο το πάθος μου για την καλύτερη λειτουργία του Πρακτορείου. Παραμένω στο ΑΠΕ ΜΠΕ ως απλός εργαζόμενος, όπως ήμουν τα προηγούμενα 30 χρόνια και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσω να βοηθάω το Πρακτορείο από όποιο μετερίζι κληθώ να το κάνω από τη νέα διεύθυνση.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου
Μιχάλης Ψύλος»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θα είμαι αυστηρή στον ρόλο μου» δηλώνει
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση και τον ευρύτερο χώρο του θεάματος
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.