- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ίντρις και Σαμπρίνα: Παντρεύτηκαν στο Μαρόκο - Είναι αχώριστοι
Ο γάμος του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο στη Vogue
Το μοντέλο από τον Καναδά και ο Βρετανός ηθοποιός ποζάρουν ως νεόνυμφοι στο εξώφυλλο ειδικού τεύχους του Vogue για τον γάμο.
Ο Άγγλος ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα και η Σαμπρίνα Ντάουρα ζουν τη χαρά των νεόνυμφων που αποτυπώνεται στη φωτογράφιση που έκαναν για το ειδικό τεύχος Vogue για τον γάμο.
Ο ηθοποιός, ο οποίος ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου της βρετανικής Vogue στη συνέντευξη που δημοσιεύεται στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού αποκαλύπτει προσωπικά στοιχεία για τη σχέση τους.
Ο Ίντρις Έλμπα είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές και προτού γνωρίσει την πρώην Μις Βανκούβερ, Σαμπρίνα Ντάουρα δεν ήταν στα σχέδιά του τρίτος γάμος.
«Ξέρετε, είμαι 47 ετών, παντρεύτηκα και έζησα μια πλήρη ζωή πριν συναντήσω τη Σαμπρίνα», εξήγησε. «Δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, να παντρευτώ και πάλι» παραδέχθηκε.
Αλλά όταν γνώρισε το μοντέλο από τον Καναδά, ήξερε ότι ήταν η κατάλληλη για αυτόν.
«Ήμασταν κυριολεκτικά αχώριστοι από τότε που συναντηθήκαμε» ανέφερε ο ηθοποιός προσθέτοντας ότι η Σαμπρίνα ήταν το καλύτερο πράγμα που του συνέβη. «Η Σαμπρίνα έχει εμβαθύνει τις φιλίες με ανθρώπους που γνωρίζω περισσότερο καιρό από εκείνη, ενισχύοντας την καλύτερη πλευρά μου και κάνοντας με να συνδεθώ με τους φίλους μου περισσότερο» διευκρίνισε.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο στο Μαρόκο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.