TV & Media

Έξι μήνες με αναστολή στον Λάμπη Λιβιεράτο

Κατηγορείται για ακάλυπτες επιταγές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
libieratos
Λάμπης Λιβιεράτος/©Instagram/lambislivieratos

Έξι μηνες με αναστολή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον γνωστο τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτο από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Λάμπης Λιβιεράτος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό για δύο ακάλυπτες επιταγές συνολικού ύψους 36.000 ευρώ. Στο πρώτο δικαστήριο του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

«Ζητάμε απλά την επιείκειά σας, να μειωθεί η προηγούμενη ποινή», είπε στο δικαστήριο ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος εμφανίστηκε αυτή τη φορά χωρίς δικηγόρο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτίων.

Απολογούμενος ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι έχει περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο, με θέματα υγείας και με την οικονομική καταστροφή του, και εξήγησε πως σε άλλες περιπτώσεις έχει πληρώσει προσωπικά χρέη της εταιρίας.

«Είχαμε μία ατυχία. Καταλαβαίνω τον άνθρωπο που έχασε τα λεφτά του, αλλά κι εγώ πλέον κάνω μία εφήμερη εργασία. Τραγουδάω, αλλά πλέον η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ», τόνισε ο τραγουδιστής.

Στο εδώλιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκε και ο πρώην συνεταίρος του τραγουδιστή στο καφέ-μπαρ που διατηρούσαν στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με το ίδιο ελαφρυντικό.

Το «παρών» στο δικαστήριο έδωσε και ο έμπορος που έλαβε το 2011 από τους κατηγορούμενους τρεις επιταγές, συνολικού ύψους 46.000 ευρώ. Ο έμπορος επισήμανε πως μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει χρήματα για τα εμπορεύματα που αγόρασαν ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο πρώην συνεργάτης του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ